Het secretariaat

Het secretariaat heeft twee inloopspreekuren voor ouders. U wordt dan ontvangen door mw. Naoual Baddou. Dit zijn momenten waarop u zonder afspraak binnen kunt lopen voor administratieve zaken. De inlooptijden zijn:
Maandag: 09.00 – 10.00 uur
Woensdag: 09.00 – 10.00 uur

Heeft u niet de mogelijkheid om tijdens het inloopspreekuur langs te komen, dan kunt u uiteraard een afspraak maken voor een ander tijdstip. Het secretariaat is te bereiken op 030-2006188 of per e-mail: info@alarqam.nl.

Het team

Het team van Al Arqam bestaat uit gedreven, enthousiaste leerkrachten en medewerkers. Samen zorgen wij voor een kwalitatieve, veilige en uitdagende leeromgeving. Het bestuur heeft daarbij voor het management van Al Arqam gekozen voor een managementmodel waarbij het management bestaat uit meerdere personen: een managementteam (MT). Het bestuur van SIOU stuurt het MT aan en het MT stuurt op haar beurt de school aan. Het MT in zijn geheel vervult de rol van een schooldirecteur.

Wij stellen u graag voor aan ons team!

Het team van Al Arqam bestaat uit de volgende medewerkers:

Management
NaamFunctie