Het secretariaat

Het secretariaat heeft twee inloopspreekuren voor ouders. U wordt dan ontvangen door mw. Naoual Baddou. Dit zijn momenten waarop u zonder afspraak binnen kunt lopen voor administratieve zaken. De inlooptijden zijn:
Maandag: 08.15 – 9.00 uur
Woensdag: 08.15 – 9.00 uur

Heeft u niet de mogelijkheid om tijdens het inloopspreekuur langs te komen, dan kunt u uiteraard een afspraak maken voor een ander tijdstip. Het secretariaat is te bereiken op 030-2006188 of per e-mail: info@alarqam.nl.

Het team

Het team van Al Arqam bestaat uit gedreven, enthousiaste leerkrachten en medewerkers. Samen zorgen wij voor een kwalitatieve, veilige en uitdagende leeromgeving. Het managementteam bestaat uit een directeur, een kwaliteitscoordinator en een intern begeleider. Samen zorgen ze ervoor dat de school goed draait met extra aandacht voor kwaliteit en zorg. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de directeur. Daarnaast heeft het team van Al Arqam vanaf schooljaar 2020/2021 gekozen om extra ondersteuning te bieden. Een collega zal twee dagen in de week ondersteunen bij verrijking en remedial teaching.

Wij stellen u graag voor aan ons team!

Het team van Al Arqam bestaat uit de volgende medewerkers:

Management
NaamFunctie